COVID-19 – Huisartsenpraktijk de Vlieter – Scherpenzeel
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Vlieter
Vijverlaan 4D 3925EM
Scherpenzeel

COVID-19

Maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus zijn geminimaliseerd in de praktijk

Gelukkig is het niet meer noodzakelijk om uitgebreide voorzorgsmaatregelen toe te passen in onze praktijk tegen het verspreiden van het coronavirus.
Heeft u een kwetsbare gezondheid of heeft u luchtwegklachten? Dan kunt u natuurlijk nog steeds een mondkapje opzetten in de dokterspraktijk. We vinden het ook nog steeds fijn als u een coronatest doet bij klachten die bij deze ziekte zouden kunnen horen.

Ook het ontsmetten van uw handen bij binnenkomst in de praktijk is nog steeds fijn voor u en andere patiënten.

Herhaalvaccinatie tegen corona kan nog steeds goed zijn

In het najaar en in de winter kan het coronavirus opleven. Met de coronaprik kunt u voorkomen dat u ernstig ziek wordt door corona. Daarnaast is de kans kleiner dat u anderen besmet. Hoe meer mensen de coronaprik halen, hoe beter een opleving van het coronavirus kan worden afgeremd.

Iedereen van 12 jaar en ouder kan een afspraak maken voor de herhaalprik. Ga naar planjeprik.nl of bel met 0800 7070 (7 dagen per week, van 08.00 uur tot 20.00 uur).

Heeft u nog vragen over COVID-19?

Wij verwijzen u graag naar het RIVM voor vragen over corona: klik hier voor de website waar u veel informatie kunt vinden. 

U kunt ook bellen met 1400 (alleen het nummer 1400 intypen). U betaalt normale belkosten. U kunt ook op andere manieren contact opnemen met Informatie Rijksoverheid.

Thuisarts.nl

Ook op Thuisarts.nl staat nog steeds allerlei informatie over corona. Om naar de website te gaan klik hier.