COVID-19 – Huisartsenpraktijk de Vlieter – Scherpenzeel
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Vlieter
Vijverlaan 4D 3925EM
Scherpenzeel

COVID-19

Iedereen mag een afspraak maken voor een coronaprik

In het najaar en in de winter kan het coronavirus opleven. Met de coronaprik kunt u voorkomen dat u ernstig ziek wordt door corona. Daarnaast is de kans kleiner dat u anderen besmet. Hoe meer mensen de coronaprik halen, hoe beter een opleving van het coronavirus kan worden afgeremd.

Iedereen van 12 jaar en ouder kan een afspraak maken voor de herhaalprik. Ga naar planjeprik.nl of bel met 0800 7070 (7 dagen per week, van 08.00 uur tot 20.00 uur).
Op tientallen locaties kunt u al terecht zonder afspraak. Wilt u weten welke locaties dat zijn? Ga naar prikkenzonderafspraak.nl.

 

Graag een mondkapje op in de huisartsenpraktijk bij luchtwegklachten en als u een kwetsbare gezondheid hebt

Naast het dragen van een mondkapje in bovenstaande gevallen, is het goed om anderhalve meter afstand te houden en uw handen te desinfecteren als u in de praktijk komt. Op die manier beschermt u uzelf en de kwetsbare medepatiënten.
Hartelijk dank voor uw medewerking!

 

Vragen over COVID-19

We krijgen veel vragen over COVID-19. Graag verwijzen we u voor vragen over quarantaineduur, vragen over testen en vragen over vaccinaties naar de volgende informatiepunten:

 

GGD/overheid

Vragen over testen, klik hier.

Vragen over vaccinatie, klik hier.

Vragen over quarantaine, klik hier.

Of bel het landelijke publieksinformatienummer 0800 – 1351.

 

RIVM

Voor vragen over COVID-19, klik hier.

 

Thuisarts.nl

Vragen over waar op te letten indien u besmet bent met COVID-19, klik hier.

 

Vaccineren en testen, dichtbij

»  U kunt zich dichtbij laten testen op corona, op de testlocatie aan de Dorpsstraat 17 in Woudenberg. De testlocatie is  geopend op afspraak. Kijk op de website www.rijksoverheid.nl om te kijken of u in aanmerking komt voor een test bij de GGD.