Klachten – Huisartsenpraktijk de Vlieter – Scherpenzeel
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Vlieter
Vijverlaan 4D 3925EM
Scherpenzeel

Klachten

Klachtenprocedure

Als huisartsen en medewerkers doen wij ons uiterste best om u goede en persoonlijke zorg te bieden. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat er iets niet gaat zoals het hoort, of dat u niet tevreden bent. Laat ons dit dan alstublieft weten! Uw feedback zorgt ervoor dat wij onze praktijk nog verder kunnen verbeteren. Heeft u een klacht over één van onze werknemers, over uw huisarts of over de manier van werken? Neem dan even de tijd om dit op te schrijven of het klachtenformulier onderaan deze pagina in te vullen.
Binnen een week krijgt u een reactie van onze klachtenfunctionaris. Dit is één van onze huisartsen. De klachtenfunctionaris zal het probleem met u bespreken en samen met u kijken wat er nodig is om uw klacht te behandelen.

 

Externe klachtenfunctionaris

Vindt u dit lastig of komt u er met ons niet uit? In dat geval kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. Die zal proberen met u samen een oplossing te vinden en bij de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft geen oordeel. Alles wat u hem/haar vertelt, is vertrouwelijk.
De klachtenfunctionaris is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0229 190. U kunt ook het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE.
U vindt ook meer informatie in de speciale Praktijkfolder van de SKGE.

 

Geschilleninstantie

Als u er met uw huisarts én met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uitkomt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de Geschilleninstantie Huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden die namens de patiënten en uit leden die namens de huisartsen zitting hebben. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is. Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u in de folder vinden in de wachtkamer en op de website van SKGE.
De waarnemende huisartsen hebben als zelfstandige hun eigen klachtenregeling bij de SKGE.

 

Klachtenformulier

Met behulp van dit formulier kunt u een schriftelijke klacht indienen die huisartsenpraktijk De Vlieter betreft. Het heeft onze voorkeur als u uw klacht persoonlijk bespreekt met een van onze huisartsen, maar soms is een schriftelijke klacht voor u prettiger.

Stap 1 van 2
Klacht

Stap 2 van 2
Samenvatting

Klacht

Onderwerp
Naam
E-mailadres
Klacht

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Klacht versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord