Nieuws – Huisartsenpraktijk de Vlieter – Scherpenzeel
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Vlieter
Vijverlaan 4D 3925EM
Scherpenzeel

Nieuws

Huisarts in opleiding

Per 1 september 2021 is Annelie Tromp bij ons werkzaam als huisarts in opleiding.
U vindt een foto van haar onder het kopje ‘Team’.

 

Tussen 10.30 en 11.00 uur alleen spoed

Wist u dat de praktijk tussen half elf en elf uur alleen bereikbaar is voor spoed? In dat half uur is het team in gezamenlijk overleg.

 

Nieuw bij de Vlieter: consult via beeldbellen

Sinds kort is het mogelijk om een afspraak te maken voor een consult via beeldbellen. Zo’n videoconsult is een afspraak, waarbij u en de huisarts elkaar op een afgesproken tijdstip, via een beeldscherm zien en horen. U hoeft hiervoor niet naar de praktijk te komen. Enkele klachten die geschikt zijn voor beeldbellen zijn:

» Vragen over medicatie en medicatie-jaargesprekken

» Anticonceptie

» Hooikoorts en allergie

» Huidklachten (behalve moedervlekken)

» Tekenbeet

» SOA

Indien u twijfelt of uw klacht geschikt is voor beeldbellen, kunt u dit met de assistente bespreken.

U kunt deze afspraak zelf inplannen via de digitale Patiëntenomgeving (Patiëntenportaal) of door te bellen naar de assistente. We gebruiken de beveiligde omgeving ‘WeSeeDo’. U hoeft er geen software voor te installeren.

 

Corona update

»  Vanaf dinsdag 5 april is er iedere dinsdag in Scherpenzeel gelegenheid om zonder afspraak te vaccineren tegen corona.
Locatie: Partycentrum Boschzicht, Burgemeester Royaardslaan 4
Tijd: 14.00 – 18.00 uur

»  Sinds een aantal weken heeft u de mogelijkheid om in gesprek te gaan met GGD-medewerkers over coronavaccinaties. Iedere maandag zijn er GGD-medewerkers aanwezig in de hal van Het Foort, van 13.30 – 16.00 uur. Zij kunnen uw vragen beantwoorden, of u verder helpen.

»  U kunt ook op internet kijken voor antwoorden op uw vragen over coronavaccinatie. Ga naar: www.coronavaccinatie.nl of bel het landelijke publieksinformatienummer 0800 – 1351.

»  U kunt zich dichtbij laten testen op corona op de testlocatie aan de Dorpsstraat 17 in Woudenberg. De testlocatie is  geopend op afspraak.